İZMİR / BUCA - Şehit Üsteğmen Konuralp Özcan Ortaokulu

SAFER INTERNET DAY(GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ)

We celebrated The Safer Internet Day in our school.Our students coloured sheets about safe internet and they prepared our bulletin board about Safer Internet Day.Our pupils also finished coding activity related to the safe internet rules and they watched videos about how to be safe on the internet.We distributed our students brochures on safer internet.Thanks to these activities we wanted to create awareness on better and safer internet.

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

Okulumuzda Güvenli İnternet Günü'nü kutladık. Öğrencilerimiz güvenli internetle ilgili sayfaları boyayıp Güvenli İnternet Günü ile ilgili panomuzu hazırladılar.Ayrıca öğrencilerimiz güvenli internet kuralları ile ilgili kodlama aktivitelerini tamamladılar ve internette nasıl güvende olabilecekleriyle ilgili videolar izlediler.Öğrencilerimize güvenli internetle ilgili broşürler dağıttık.Bu aktiviteler sayesinde daha iyi ve güvenli internet konusunda farkındalık yaratmak istedik.

19-01-2021

Yayın: 19.01.2021 - Güncelleme: 16.01.2023 13:51 - Görüntülenme: 275